Tarieven en Voorwaarden Whale Cove

Tarieven

De tarieven voor 2019 zijn van vrijdag t/m zaterdag vanaf ZAR 1000 en van zondag t/m donderdag vanaf ZAR 750 per nacht, per accommodatie.

In de periode van 15 december t/m 4 januari 2019 en overige Afrikaanse vakantieperiodes betaal je ZAR 2000 per nacht, per accommodatie. Vraag voor de juiste tarieven aan de contactpersoon Ben Stroot.

ZAR 100 is ongeveer € 6,50 (Kijk voor de exacte koers op www.wisselkoers.nl)

Voorwaarden

Alle boekingen gaan via de contactpersoon Ben Stroot, tel.nr 06-54326419 of mailen naar e-mail adres

De tarieven zijn per overnachting/per accommodatie.

50 % van de boeking moet binnen 48 uur na reservering worden betaald. Het restbedrag moet 2 weken voor aankomst zijn overgemaakt.

Na de boeking  en de volledige betaling worden er afspraken gemaakt betreffende de overdracht van de sleutels van het appartement.

Veiligheid van de huurder is belangrijk en daarom is er een "state-of-the-art beveiligingssysteem", dat verbonden is met een Security-team. Nadat de boeking is gemaakt, wordt je geïnformeerd  over de werking van dit systeem. Bovendien omringt een beveiligingshek het complex, zodat zowel de gasten als alle bezittingen in veilige handen zijn. Maak daarom ook gebruik van de kluis voor eventuele waardevolle spullen.

Electriciteit: Houd er rekening mee dat Whale Cove gebruik maakt van vooraf betaald elektriciteit en bezoekers moeten elektriciteit kopen voor de duur van hun verblijf. Klik op de link http://www.whale-cove.co.za/pre-paid-electricity/ voor meer informatie over hoe u uw elektriciteit aanschaft. Mocht u hierbij extra hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Zowel roken als huisdieren zijn niet toegestaan ​​in het appartement.

Ook mag het huis niet worden gebruikt als een evenementenlokaal.

Whale Cove biedt een betrouwbaar netwerk van huishoudsters aan, die ervoor zorgen dat het huis netjes en schoon is voordat je daar aankomt.

Bij vertrek moet het appartement in dezelfde schone en nette staat zijn als bij uw aankomst. Verder moet niet alleen het huis, maar ook alle keukengerei er weer spik en span uitzien.

Ontwerper van deze website heeft haar uiterste best gedaan de informatie zorgvuldig samen te stellen, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen bij het gebruik van deze informatie, ook niet wanneer deze onjuist blijkt te zijn.

Contactgegevens

Contactgegevens van de accommodatie:

Lia Woolf

93 Cliff Street,

De Kelders, Gansbaai, Zuid-Afrika

tel.nr 002787 943 4295 (kantooruren) of

tel.nr 002774 587 4585