Self-Catering Hokaai in Groot Brakrivier

Self-Catering Hokaai

Piet en Etty Bosman heten jullie van harte welkom in hun Self-Catering accommodatie Hokaai in Groot Brakrivier. Het is een knus en gerieflijk verblijf, waar je lekker kunt genieten en ontspannen in een veilige en rustige omgeving. Het ligt in de bergen nabij Groot Brakrivier met een mooi uitzicht over de oceaan. Nabij de Gardenroute tussen George en Mosselbaai.

Over de hele breedte van het huis is een houten veranda, van waaruit je een schitterend uitzicht hebt over de omgeving en kunt genieten van het heerlijke Zuid-Afrikaanse weer. Er is gratis parkeerplek bij de accommodatie.

Waarom zo nodig naar Self-Catering accommodatie Hokaai in Groot Brakrivier:
Zuid-Afrikaanse gastvrijheid
Praten en verstaan Nederlands
Het ligt in de bergen met een wonderschoon uitzicht over de oceaan
Nabij het vliegveld van George (15 min rijden) in een prachtige natuurgebied en er heerst een rustige sfeer

Indeling Self-Catering accommodatie Hokaai

Self-Catering Hokaai beschikt over een stijlvol ingericht gasthuis op de benedenverdieping. Over de hele breedte van het gasthuis bevindt zich een veranda, van waaruit je kunt genieten van een fraai uitzicht over de oceaan.

De accommodatie heeft een familiekamer met een tweepersoonsbed en een stapelbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en toilet. In de familiekamer bevindt zich een zit- en eetgedeelte en een compleet ingerichte keuken met kooktoestel en koelkast. 

Verder is er nog een wendy(een houten gebouwtje) met een tweepersoonsbed en een eigen douche en toilet. Daar  zijn tevens koffie/thee faciliteiten en een magnetron aanwezig. Deze wendy wordt alleen gebruikt als de groep groter is dan 4 volwassenen.

Kinderen kunnen tegen geringe betaling slapen in het stapelbed.

In en rondom het huis

Rondom het huis kun je genieten van de vele vogels, de stilte en van een prachtig uitzicht over de oceaan.

Op ongeveer 4 kilometer van de accommodatie is de supermarkt.

Verder zijn er in de nabije omgeving diverse top-restaurants, waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd tegen bijzonder lage prijzen. Enkele van deze restaurants zijn: Transkaroo, met lekkere Afrikaanse traditionele gerechten, heerlijke visgerechten en een keurige bediening en Peperboom Restaurant en Baker.  Ook Seeplaas, met een mooi uitzicht over de zee, een kunstgalerij en een toeristenwinkel is een leuk restaurant. Voor een kopje koffie kun je tevens terecht bij Die Ou Pastorie Teetuin. Dit is een karaktervolle oude pastorie van vroeger met een soevenierwinkeltje en een mooie theetuin.

Bij De Vette Mossel zit je op het strand en kun je 3 uur lang net zoveel eten als je wil. Er hangt daar een bord met de volgende tekst: "Skop jou skoene uit! Eet vir 3 uur soveel jy wil!" Verder kun je voor een ontbijt of een lichte maaltijd terecht bij Ilita Lodge, welke ligt op stapafstand van Hokaai.

Faciliteiten

Waarom je een bezoekje aan Self-Catering Hokaai niet wilt missen.

Gratis Wifi

Er is gratis Wifi om gemakkelijk het thuisfront te bereiken en om te surfen op internet.

Eten en drinken

In de accommodatie kun je je eigen eten bereiden. Tegen betaling van €5,- per persoon is het mogelijk een ontbijt te reserveren. Overleg s.v.p. met de gastvrouw. Ook is het mogelijk om in één van de restaurants in de buurt een hapje en een drankje te doen.

Wandelen

Heerlijke wandelmogelijkheden in de buurt. Vraag Etty voor wandeltips.

Faciliteiten

Eigen ingang. Privéterras met zitje. Badlinnen. Veilige parkeerplek.