Whale Cove de Kelders in de West-Kaap

Whale Cove

Whale Cove is een luxe  Self-Catering accommodatie gelegen in de prachtige buitenwijk van De Kelders. Het ligt in de omgeving van het romantische Gansbaai in de West-Kaap. Het vakantieverblijf heeft een panoramisch uitzicht op de oceaan. Vanaf de accommodatie is de kans groot dat je zomaar walvissen kunt spotten. De Kelders staat namelijk bekend om het verblijf van de walvissen, die daar in de baai komen en zomaar uren doorbrengen met hun jongen.

Het ligt op een half uur rijden van de kustplaats Hermanus en in de nabije omgeving van het Walker Bay Nature Reserve.

Voor een hapje en een drankje kun je op nog geen 5 km afstand terecht in een van de restaurants in het charmante Gansbaai. Ook vind je hier een supermarkt.

Concluderend: Geen vakantie naar Zuid-Afrika is compleet zonder een bezoek aan deze onvergetelijke omgeving.

De accommodatie is geschikt voor 6 personen. Het beschikt over een luxueuze woonkamer, comfortabele TV-kamer, volledig ingerichte keuken en een ruime eetkamer. Er is een twee persoons- slaapkamer met een eigen badkamer, een slaapkamer met 2-persoonsbed en een slaapkamer met twee 1-persoons-bedden en verder nog een extra badkamer.

Indeling

De accommodatie is geschikt voor 6 personen.

Het beschikt over een luxueuze woonkamer, comfortabele TV-kamer, volledig ingerichte keuken en een ruime eetkamer. Er is een twee persoons- slaapkamer met een eigen badkamer, een slaapkamer met 2-persoonsbed en een slaapkamer met twee 1-persoons-bedden en verder nog een extra badkamer.

Genieten in de buurt van Whale Cove

Bij Whale Cove kun je vanuit je appartement of in de tuin heerlijk genieten van de oceaan. Je kunt een heerlijke wandeling langs het strand richting het Walker Bay Nature Reserve maken. Er is een prachtige kustlijn, mooi strand, indrukwekkende golven, een wereld van rust. Het is zomaar mogelijk dat je tijdens je wandeling walvissen kunt spotten in de oceaan. 

Ook kun je de 7 km lange Klipgat Trail lopen, die je  naar de Klipgat grotten  brengt. Deze begint bij de haven van Gansbaai. Het is een prachtig pad met rotsbaden, een prachtig uitzicht op de oceaan en de zeldzame fynbos van het Cape Floral Kingdom.

's Morgens kun je genieten van de mooie zonsopkomst. 

Kortom het is hier heerlijk vertoeven.

Klik op Gansbaai voor meer informatie over Gansbaai en omgeving