Ontspannen en Genieten bij Maison Shere Pretoria

Maison Shere

Bij Maison Shere heb je een fantastisch uitzicht over het riant gelegen exclusieve landhuis met een parkachtige tuin met veel bomen, waar je bijzondere soorten vogels kunt spotten. Ook kun je zo maar een schildpad of stokstaartjes tegenkomen.

Het beschikt over een buitenzwembad en een terras. Na een vermoeiende dag is het hier heerlijk genieten van het zonnetje met een glaasje Zuid-Afrikaanse wijn of een biertje en een boek uit de bibliotheek. De beide honden Skolly en Tjopi zullen jullie daarbij zeker gezelschap houden.

Waarom zo nodig naar de Bosmans:

Ons praat Nederlands
Hebben al sinds 2000 vrienden in Nederland
Onze schoondochter komt uit Nederland
Attie is bestuurslid van de ANBI-stichting Afri-one-Can in Rijssen

Indeling Gasthuis Maison Shere

Maison Shere beschikt over een gastenhuis voor maximaal 5 personen met 2 slaapkamers. Eén slaapkamer met een  tweepersoonsbed, één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en in de woonkamer een bedbank voor 1 persoon. Er is een badkamer met bad-douche-wastafel en een toilet, een woonkamer met TV, een compleet ingerichte keuken, inclusief een vaatwasser en een wasautomaat en koffie/thee faciliteiten. 

Er is een bibliotheek, waar meer dan 1000 boeken zijn te bewonderen.

In en rondom het huis

In de boomrijke tuin staat een boom, die al circa 350 jaar oud is. Je kunt zomaar stokstaartjes, schildpadden en natuurlijk de mooiste vogels tegen komen.

Verder is er een jeu-de-boules baan, waar je lekker even kunt ontspannen en een balletje kunt gooien.

Vanaf Maison Shere kun je zo het natuurgebied in om een wandeling te maken. Er zijn  wandelroutes van 1 t/m 20 km. Na de wandeling kun je lekker ontspannen in het buitenzwembad of gewoon relaxen in de tuin en genieten van de rust om je heen. Maison Shere is ook een perfecte uitvalsbasis om de steden Pretoria en Johannesburg te bezoeken. 

Ook zijn er in de nabije omgeving van de Self-Catering meerdere Spa's, grote shopping-malls en diverse top-restaurants, waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd tegen bijzonder lage prijzen. 
Restaurants: Crawdaddy's, Papachinos, Cappuccinos....
Shopping-malls: Hazeldean Square, The Grove, Menlyn Park.....
Kopje koffie drinken of lunchen: Farm Inn, Blue Crane, Safari Garden, Blos café.....

Faciliteiten

Gratis Wifi

Er is gratis WiFi beschikbaar waarmee het thuisfront bereikbaar is en waar je op het gemak de omgeving digitaal kunt bestuderen.

Lekker eten

Voor de eerste morgen staat er een licht ontbijtje gereed in de koelkast. Er is een supermarkt op nog geen 2 km. afstand van de Self-Catering. Ook zijn er meerdere top-restaurants met een uitstekende menukaart en tegen bijzonder lage prijzen binnen een radius van 5 km van de Self-Catering.

Zwembad

Heerlijk ontspannen in of bij het buitenzwembad. Vogels spotten in de grote boomrijke tuin.

Faciliteiten

Er is parkeerplek buiten op eigen terrein. Koffie en thee staan voor je klaar. Tevens is er een jeu de boules baan. Er is een bibliotheek met wel 1000 boeken.